Siirry sisältöön

Kuka?

Kuva olis kiva!

Maailma on nykyään kuvia pullollaan, mutta onko Sinulla itsestäsi onnistunut tuore kuva – omana itsenäsi, perheesi kanssa, työyhteisössäsi? Ehtikö koira karkaamaan kuvasta ennen kuin ehdit painaa nappia? Taapero nappasi kameran kaurapuurokuvauksiin ja teini poistui paikalta ovet paukkuen tärähtäneen perhekuvan jälkeen? Oletko aina kameran takana, mutta harvoin itse kuvissa? Kenties yrityksenne henkilökuvat näyttävät enemmän 80-luvun jupeilta (80-luvulla otetut) kuin tämän päivän menestyjiltä?

Haluaisitko kuitenkin olla hetken joku muu, valokeilassa hyvin pukeutuneena tai kenties vähemmissäkin vaatteissa? Onko perheeseen tulossa tai tullut uusi ihminen, jonka elämää olisi syytä juhlistaa vai oletko se onnellinen, joka on löytänyt itselleen kumppanin?

Sanoiko joku, että ammattivalokuvaajia ei enää tarvita?

Ammattivalokuvaaja on monessa tilanteessa paikallaan ja vielä plussaa on lisäksi, jos kuvaaja on iloinen, mukava, joustava ja seuraa aikaansa. Lisättäköön vielä haasteita pelkäämätön. Haastankin Sinut, kenestä ei koskaan (muka) saa hyvää kuvaa, haastamaan minut ottamaan yhdessä kanssasi Sinusta ei vain hyvä, vaan loistava kuva!

Kuvaajaksesi saat eläinrakkaan visualistin, joka on hankkinut alan koulutuksensa Porin taidekoulusta ja Visuaaliviestinnän Instituutista VVI Oy:stä ja toiminut yli 12 vuotta ammattivalokuvaajana.

-Terhi

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: